Evaluarea activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Covasna

Duminică, 01 Martie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Evaluarea activitatii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Covasna | imaginea 1 Marţi, 26 februarie, a.c., a avut loc prezentarea activității desfășurate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Covasna, în anul 2018. Obiectivul fundamental al activității C.J.S.U. Covasna a fost asigurarea, în mod unitar și profesionist, a apărării vieții și sănătății populației, a mediului înconjurător, a valorilor materiale și culturale, pe timpul producerii situațiilor de urgență.

În scopul prevenirii și gestionării unor situații de urgență produse pe teritoriul județului și îndeplinirii altor atribuții, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Covasna s-a întrunit în perioada analizată în 27 de ședințe ordinare și extraordinare, în cadrul cărora au fost emise 30 de hotărâri și ordine.

Evaluarea activitatii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Covasna | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.