La ceas de bilanţ!

Duminică, 01 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

La ceas de bilant | imaginea 1 Miercuri, 27 februarie, a.c., la București, s-a desfășurat Evaluarea activității desfășurate de Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și celelalte instituții aflate în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență în anul 2018, activitate la care a participat și Inspectorul Șef al ISU ”Barbu Știrbei” al județului Călărași – lt.col. Păduraru Adrian Iulian.

La sediul unității Călăraşi, prefectul județului Călărași – ec. George Iacob, alături de comanda unității, reprezentanții UPU – SMURD, reprezentanții Ambulanței, toți șefii de structuri și comandanții de subunități au asistat în sistem videoconferință la acest eveniment care a avut menirea de a pune în valoare realizările anului precedent și de a face un bilanț al întregii activități desfășurate de către toate structurile ce se subordonează Departamentului pentru Situații de Urgență.

Peste 7.500 de persoane salvate, iar alte aproximativ 367.000 persoane asistate medical, în anul 2018. Sunt cifrele edificatoare care definesc bilanțul I.G.S.U. de anul trecut.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.