Provocarea donării de sânge continuă!

Duminică, 08 Martie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Provocarea donarii de sange continua | imaginea 1 Pompierii covăsneni au răspuns provocării colegilor vrânceni şi s-au mobilizat într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune de donare de sânge, în cadrul campaniei “Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!".

Pornind de la motto–ul Protecției Civile, numită și ARMA VIEȚII, „Cu viața mea apăr viața” și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii doresc ca prin gestul lor să mobilizeze cât mai mulți donatori din întreaga țară și din rândul tuturor categoriilor sociale.

Pompierii din toate subunităţile covăsnene vor fi prezenţi şi miercuri, 4 martie, a.c., la Centul de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe, pentru a contribui la salvarea vieților celor care se află pe paturile de spital și au nevoie urgentă de transfuzii.

Această campanie umanitară a fost iniţiată de pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botoşani, iar până în prezent au răspuns apelului militari din Botoșani și Vrancea.

E rândul tău să te implici!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.