Un băieţel a primit un cadou special din partea pompierilor botoşăneni

Miercuri, 11 Martie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un baietel a primit un cadou special din partea pompierilor botosaneni | imaginea 1 Un băiețel din municipiul Botoșani, mare admirator al pompierilor, care a împlinit 5 ani, a primit un cadou special din partea angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” al județului Botoșani, care l-au vizitat la el acasă, împreună cu pompierul Sam.

Și dacă, de obicei, pompierii intră în locuințe pentru a salva vieți sau bunuri materiale, în acea zi aceștia au venit în micul univers al lui David pentru a-i împlini un vis, acela de a face parte din marea familie a salvatorilor, deoacere băiețelul își dorește să fie pompier încă de mic.

Că este fascinat de această meserie se poate observa în camera lui, în tot ce îl înconjoară: zeci de jucării cu tehnică de intervenție a pompierilor și accesorii specifice, chiar și echipament de protecție.

Prezența eroilor în micul lui univers l-a emoționat enorm. Și, după ce s-a întrebat dacă e vis sau realitate, David le-a cântat salvatorilor „Treceți, batalioane române, Carpații!” și a făcut „schimb de experiență” cu aceștia, povestind despre ”intervențiile” lui imaginare.

Și mai mare a fost bucuria atunci când, invitat să coboare în fața blocului, a văzut o autospecială de intervenție care îl aștepta să plece în misiune, la sediul Detașamentului de Pompieri Botoșani.

David a aflat la ce intervenții se folosește fiecare autospecială, a folosit pistolul cu apă și a făcut cunoștință cu câinele pompier, Gorun.

Deoarece pompierii sunt eroii lui de zi cu zi, de ziua lui, David a fost eroul pompierilor.

Un baietel a primit un cadou special din partea pompierilor botosaneni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.