20 de viziere pentru protecţie, dăruite de Echipa de Robotică din Ploieşti

Miercuri, 01 Aprilie 2020Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

20 de viziere pentru protectie  daruite de Echipa de Robotica din Ploiesti | imaginea 1 Echipa de Robotică infO(1)Robotics de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploieşti, împreună cu Deco RAM şi BraveBots, au început realizarea de viziere pentru personalul care acționează in prima linie in lupta cu coronavirusul, care este în mare nevoie de astfel de echipamente de protecţie. Tinerii au dăruit echipajelor de salvatori 20 de viziere necesare pentru protecția paramedicilor.

Reprezentanţii ISU Prahova le mulțumesc pentru dăruire, implicare și solidaritate! Sunt un exemplu pentru întreaga comunitate! Dacă doriți să sprijiniți această inițiativă, o puteți face donând în contul RO92 RZBR 0000 0600 0183 6305, pe numele beneficiarului AVRAM MARIUS DAN, deschis la Raiffeisen BANK.

20 de viziere pentru protectie  daruite de Echipa de Robotica din Ploiesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.