A ajuns al doilea transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud

Joi, 02 Aprilie 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

A ajuns al doilea transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud | imaginea 1 Al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, în dimineața zilei de sâmbătă, 28 martie, a.c. în țară. Alte 100.000 de combinezoane de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră. Aceste echipamente medicale se alătură celor 100.000 de combinezoane care au ajuns joi, în România.

Distribuirea echipamentelor de protecție va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situatii de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătății și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Cele două transporturi aeriene de echipamente medicale din Coreea de Sud (joi, 26 martie, și sâmbătă, 28 martie) s-au efectuat cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.