Acţiune de distribuire a apei potabile la două aziluri de bătrâni

Luni, 13 Aprilie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Actiune de distribuire a apei potabile la doua aziluri de batrani | imaginea 1 Vineri, 10 aprilie, a.c., ISU Mehedinți a participat, alături de Filiala Crucea Roșie Mehedinți, la o acțiune de într-ajutorare, asigurând distribuirea a peste 1000 de sticle de apă la două aziluri de bătrâni din localitățile Strehaia și Bâcleș.

Având în vedere că cele două localități nu dispun de apă potabilă la rețeaua de alimentare, pompierii mehedinţeni îşi exprimă speranţa că au reușit să le aducă zâmbetul pe buze acestor bătrâni, care trăiesc cu speranța că nu vor fi uitați.

Prin acțiunea din această zi, au dorit să le arate că îşi țin promisiunile și se gândesc la ei, chiar dacă, de această dată, nu i-au putut îmbrățișa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.