Acţiune umanitară, în sprijinul persoanelor vârstnice

Marți, 07 Aprilie 2020Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Actiune umanitara  in sprijinul persoanelor varstnice | imaginea 1 În urmă cu două săptămâni, ISU B-IF şi Arhiepiscopia Bucureştilor au luat iniţiativa desfăşurării unei acţiuni umanitare, în sprijinul persoanelor vârstnice, fără posibilităţi materiale, vulnerabile în cazul îmbolnăvirii cu Covid-19.

În această perioadă, preotul militar al ISU B-IF şi voluntarii bisericii au oferit zilnic hrană caldă şi alimente celor aflaţi în izolare. Numărul de solicitări a crescut de la o zi la alta, iar în acest moment, sunt înregistrate peste 120 de cazuri sociale.

Cu acest prilej, pompierii militari le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această acțiune și vor continua să fie alături de semenii noștri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.