Acţiuni umanitare ale pompierilor târgovişteni

Marți, 21 Aprilie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Actiuni umanitare ale pompierilor targovisteni | imaginea 1 A devenit tradiție pentru o tură de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște ca, în Săptămîna Mare, să organizeze acțiuni umanitare.

Dovedind încă o dată spirit de solidaritate pentru cei aflaţi în suferinţă, pompierii târgovișteni au desfăşurat sâmbătă, 18 aprilie, a.c., 3 acţiuni umanitare care au vizat 3 familii din localităţile Dragomireşti (familie compusă din mamă și două fete, cu o situație materială precară), Doicești (familie cu o situație materială precară, compusă din tată, mamă și 5 copii, din care 3 cu dizabilități) şi Dărmănești (familie cu situație materială precară, în care bunica își crește singură nepotul).

Toate aceste acțiuni sunt gesturi benevole, venite din suflet, ale salvatorilor târgovişteni care, în perioada Sfintelor Sărbători Pascale, au considerat că trebuie să aducă un strop de bucurie şi speranţă acestor familii neajutorate, oferindu-le pachete cu produse alimentare şi dulciuri, bucuria şi mulţumirile acestor persoane sărmane fiind pentru pompieri cea mai mare răsplată.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa se mândresc cu astfel de colegi care sunt un exemplu de bunătate, noblețe sufletească, generozitate și iubire față de semeni. Dumnezeu să vă ocrotească și să vă binecuvânteze!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.