Fostul șef DGPI, generalul Cristian Mărculescu, din nou în cărți sub oblăduirea lui Marcel Vela!

Joi, 23 Aprilie 2020București
Sursa Foto: stirileprotv.ro

Fostul șef DGPI, generalul Cristian Mărculescu, din nou în cărți sub oblăduirea lui Marcel Vela Generalul de brigadă Mihai-Cristian Mărculescu, fostul șef al Direcției Generale de Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne este din nou în cărți grație ministrulu de interne Marcel Vela. Deși, bănuit că ar fi fost omul PSD, cu un palmares bogat de cariere distruse ale unor ofițeri incomozi fostului ministru de interne Carmen Dan, generalul a beneficiat de stimulente generoase și din partea liberalilor: o stea de general de la președintele Iohannis și, mai nou, o "binemeritată" funcție în echipa ministrului Marcel Vela.

Astfel, generalul de brigadă Mihai-Cristian Mărculescu este, mai nou, împuternicit locțiitor șef al Direcției Generale Management Operațional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În mandatul său DGPI (unitate care este la nivelul MAI Autoritatea Desemnată de Securitate care face evaluările necesare pentru obținerea sau retragerea certificatului ORNISS) a devenit un soi de vânător de capete neagreate de Carmen Dan. Atfel, în 2018 ORNISS a retras, ca urmare a evaluărilor DGPI, zeci de autorizații de acces la informații clasificate. Asta însemnând tot atâția ofițeri pensionați forțat.

Adăpostit la Jandarmerie, pe post de consilier de ex-ministrul Mihai Fifor, iată-l pe Mărculescu resuscitat de Marcel Vela și readus în fruntea unei importante Direcții a MAI.

Cine mai înțelege politicienii ăștia? Cum era cu M..E PSD? Cum era cu 10 august? Cine cu cine? Care cu care? Cine e rău și cine e bun? Care e diferența între "pesede" și "penele" că promovarea personajelor dubioase e comună. Iohannis: "pesede, pesede, pesede" - "ce faini sunt oamenii pesede, să-i promovăm". Marcel Vela veșnic surprinzător: de la "Jos, Arafat!" la "Ce bine ne înțelegem noi doi!", de la "Dați lumină!", "Nu dați lumină!", "Fără mască!" - "Cu mască!", "Carmen Dan așa și pe dincolo, dar parcă, parcă i-aș lua aghiotanții sub umbrelă".

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.