Pompier militar infectat cu SARS-CoV-2, în stare gravă!

Joi, 16 Aprilie 2020Constanța
Sursa Foto: Facebook IGSU

Pompier militar infectat cu SARS CoV 2  in stare grava | imaginea 1 Un pompier militar de la Detașamentul Cernavodă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, depistat pozitiv cu COVID-19, se află în prezent în stare gravă. Oficialii ISU Constanța confirmă situația militarului, menționând că, totuși, starea acestuia este stabilă.

Cititorii noștri ne-au semnalat faptul că starea unui pompier infectat cu SARS-CoV-2, la Constanța, s-ar fi agravat, existând o severă afectare renală, iar acesta ar fi fost transferat, intubat, la un spital din Capitală. Răspunzând solicitării noastre, oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au declarat că subofițerul se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în stare stabilă. Reprezentanții inspectoratului constănțean au precizat că țin permanent legătura cu instituția spitalicească pentru a fi la curent cu starea pompierului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.