Veşti bune în lupta contra COVID-19

Miercuri, 01 Aprilie 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Vesti bune in lupta contra COVID 19 | imaginea 1 Ca urmare a achiziționării, prin grija statului român, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă și Oficiul Național de Achiziții Centralizate, unor echipamente și materiale medicale destinate protecţiei personalului medical și forțelor de intervenție ale Ministerului Afacerilor Interne, I.S.U.,, Semenic,, al judeţului Caraș-Severin a asigurat transportul unor echipamente și materiale de protecție destinate județului Caraș-Severin.

Acestea au fost aduse în cursul dimineții de vineri, 27 martie, a.c., urmând a fi distribuite la nivelul județului. Astfel, au fost aduse 1380 complete combinezon, inclusiv cu glugă și protecție încălțăminte, precum și dezinfectanţi pentru dezinfecția de nivel înalt a suprafețelor critice prin pulverizare, dezinfectanţi gata preparaţi pentru suprafețe, echipamente medicale critice şi dezinfectanţi gata preparaţi pentru suprafețe critice - instrumentarul medical.

Aceste echipamente și mijloace de protecție vor ajunge la personalul care e implicat direct în combaterea COVID-19 și anume, la Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, la Unitatea de Primiri Urgenţe Reșița, la Spitalul Reșița, la Spitalul Caransebeș, la Serviciul de Ambulanţă Județean Caraș-Severin și la Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă ,,Semenic,, al județului Caraș-Severin.

Vesti bune in lupta contra COVID 19 | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.