MAI aproape de Andreea!

Marți, 19 Mai 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

MAI aproape de Andreea | imaginea 1 Pompierii, jandarmii, polițiștii și mai mulți voluntari teleormăneni au mers vineri, 15 mai a.c., la Centrul de Transfuzii din Alexandria, pentru a dona sânge colegei lor, Sandu Andreea Elena.

Ea este agent de poliție în cadrul IPJ Teleorman și a fost diagnosticată recent cu leucemie mieloida acută, motiv pentru care are nevoie urgentă de sânge. Colegii din cadrul tuturor instituțiilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne au realizat primii pași pentru ajutorarea Andreei, însă acest sprijin poate continua prin implicarea tuturor cetățenilor.

Tot ceea ce trebuie să facă aceştia este să meargă la cel mai apropiat Centru de Transfuzii și să doneze sânge, menționând că este pentru Sandu Andreea Elena, internată la Secția de Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni.

FOARTE IMPORTANT!

În urma discuţiilor purtate cu medicul curant al Andreei, a fost comunicat faptul că procedura donării de trombocite are un caracter special, iar donatorii cu grupa de sânge 0-RH pozitiv trebuie să meargă să doneze sânge la cel mai apropiat centru de transfuzii pentru luarea în evidenţă și efectuarea tuturor analizelor, urmând ca ulterior să fie contactați pentru donarea de trombocite, în funcție de necesități.

Pentru mai multe detalii, donatorii sunt rugaţi să ia legătura cu soțul ei, Ovidiu, la numărul de telefon 0762 133 060.

Curaj și putere, Andreea! Colegii sunt lângă tine în aceste momente și te vor sprijini atât cât este nevoie pentru ca tu să te întorci sănătoasă la familie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.