Mulţumiri adresate operatorilor economici şi cetăţenilor

Vineri, 15 Mai 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Multumiri adresate operatorilor economici si cetatenilor | imaginea 1 ISU Argeș a primit miercuri, 13 mai, a.c., produse din categoria biocidelor, de tipul dezinfectanților pentru tegumente și suprafețe, venite drept sponsorizare de la Divvos, producător local cu sediul în Micești. Acestea sunt avizate de către Institutul Cantacuzino, în baza Ordonanței nr. 4, și au fost dăruite în scopul aplicării măsurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Pompierii argeşeni le sunt recunoscători lor, precum și celorlalți operatori economici locali și cetățeni care le acordă sprijin în lupta cu răspândirea virusului. Este important pentru ei să se protejeze, dar și pentru cetăţeni să nu se expună riscului de infectare, astfel ca salvatorii să-şi poată desfășura activitatea de intervenție în efectiv complet.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.