Plutonier adjutant Costel Mazâlu a alergat 147 km pentru copiii cu autism

Sâmbătă, 09 Mai 2020Braila
Sursa Foto: Facebook ISU Braila

Plutonier adjutant Costel Mazalu a alergat 147 km pentru copiii cu autism | imaginea 1 În cadrul Ultramaratonul ”Autism 24 de ore Marea Neagră”, ediție care anul acesta s-a desfășurat la domiciliul fiecărui participant, plt. adj. Mazâlu Costel a alergat pe o pistă amenajată în cadrul subunității unde îşi desfășoară activitatea, respectând prevederile ordonanțelor militare.

Scopul evenimentului este sprijinirea financiară a copiilor cu autism izolați în casă și care nu au posibilitatea de a-și continua tratamentul.

Evenimentul are scop caritabil și urmărește strângerea de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie și suport emoțional pentru copiii cu autism.

Costel Mazâlu și Laurențiu Cobzaru își continuă Campania ”Fii tu un erou” pentru ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, să poată trece cu bine peste această perioadă.

Plutonier adjutant Costel Mazalu a alergat 147 km pentru copiii cu autism | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.