Tunel dezinfectant şi măşti reutilizabile pentru pompierii argeşeni

Vineri, 01 Mai 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Tunel dezinfectant si masti reutilizabile pentru pompierii argeseni | imaginea 1 Începând de marţi, 28 aprilie, a.c., pompierii de la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Argeș au primit spre folosință un tunel de dezinfectare, venit din partea Primăriei Municipiului Pitești. Acesta este un tunel de dezinfecție destinat traficului de persoane, ușor sau intens, care se montează la intrarea sau ieșirea din zona de acces persoane.

De asemenea, Adient Pitești a început producția de măști din bumbac, ca urmare a necesității acestora la nivel global. Drept urmare, au donat către ISU Argeş un număr 600 de măști din bumbac reutilizabile, utile în activitatea de zi cu zi.

Reprezentanţii ISU Argeş le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, tunelul venind ca o măsură esențială în plus de prevenire a răspândirii virusului, iar măștile sunt de folos în activitatea zilnică la locul de muncă și nu numai.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.