Un pompier a parcurs pe bicicletă un traseu de 435 de km, pentru o cauză nobilă

Luni, 20 Iulie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook IGSU

Un pompier a parcurs pe bicicleta un traseu de 435 de km  pentru o cauza nobila | imaginea 1 Un pompier călărăşean a parcurs pe bicicletă un traseu de 435 de km, în mai puțin de 24 de ore! Plecarea a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 18 iulie a.c., iar drumul ales a cuprins atât Transalpina, cât și Transfăgărășan, cu o diferență de nivel de 7.500 de metri! La ora 02.00, în dimineaţa zilei de duminică, 19 iulie a.c., Sebi a ajuns la finalul cursei!

Se numește Sebastian Ghioca, dar lumea îl știe de Sebi. Este tată de 3 băieți și în curând și al unei fetițe. Sebi este pompier la ISU Călărași, iar în timpul liber sprijină și luptă pentru cauze caritabile!

De ani buni, pompierul călărăşean a decis să ajute copiii Fundației Copii în Dificultate. Ei îl numesc ambasadorul lor, iar el se simte recunoscător că poate face asta pentru ei.

"Prin ceea ce fac îmi doresc să vă conving să DONAŢI pentru că cei 20 de copii ai fundației au nevoie în continuare de o CASĂ renovată conform noilor standarde, în care să se poată simţi în siguranţă. Fără ajutorul nostru, ei riscă să nu mai aibă acest loc pe care îl numesc ACASĂ!", a mărturisit Sebastian Ghioca.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.