Apelul la 112 nu este pentru distracţie!

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Apelul la 112 nu este pentru distractie | imaginea 1 Luni, 14 septembrie a.c., la ora 13.30, un bărbat a apelat SNAU 112 anunțând un incendiu generalizat la o casă pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Arad. Dispeceratul ISU a alocat la caz 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, 2 ofițeri și 10 subofițeri.

Doar că, sosiţi la fața locului, pompierii nu au găsit niciun incendiu. A fost verificată toată strada, s-a sunat la toate porțile caselor. Mai mult decât atât, pentru că în același timp a fost anunțat un posibil înecat, a fost chemat la baza de la Arad echipajul de stingere de la Punctul de Lucru din Vladimirescu.

Pompierii sunt prezenţi la datorie 24 din 24 de ore, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, de aceea apelarea numărului unic de urgență trebuie făcută doar în caz de urgență. În timpul în care 4 echipaje se deplasează la o alertă falsă, alți semeni de ai noștri pot avea nevoie de ajutor, iar salvatorii să nu poată răspunde solicitării, pentru că nu mai au forțe disponibile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.