Campania „Salvatorii donează pentru viață”

Vineri, 11 Septembrie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Campania  Salvatorii doneaza pentru viata | imaginea 1 În semn de solidaritate cu semenii aflați în suferință, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița susține campania națională de solidaritate socială „Salvatorii donează pentru viață”, organizată în contextul ZILEI POMPIERILOR DIN ROMÂNIA.

Acțiunea se va derula în perioada 07-11 septembrie a.c. și se va realiza cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină.

Pompierii ialomițeni au înțeles scopul acestei acțiuni și au ales să ofere o șansă la viață, prin gestul lor simplu de a dona sânge.

Ialomițenii se pot alătura campaniei, prezentându-se în această perioadă, la Centrul de Transfuzie Ialomița, din municipiul Slobozia, strada Decebal, nr.1, între orele 08:00 – 15:00.

Prin gestul lor, pompierii ialomiţeni ne îndeamnă să oferim o șansă la viață! "Salvatorii donează pentru viață!" este o campanie organizată la nivel național.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.