Cer senin în ochi de copii!

Marți, 15 Septembrie 2020Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Cer senin in ochi de copii | imaginea 1 Vineri, 11 septembrie a.c., pompierii nemţeni au revenit la o familie din Filipeştii de Târg, care a fost lovită de necaz chiar în prag de sărbători.

Patru dintre cei şapte copii ai familiei au fost răniți în urma exploziei unei sobe supraalimentata cu lemne. Copiii au fost transportați de urgență la spital, cu arsuri, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Salvatorii îi vizitează de fiecare data cu toată inima, pentru că sunt senini și le încarcă sufletul cu o energie pozitivă care îi face sa vibreze mult timp de aici înainte.

Le-au dus ghiozdane, rechizite, alimente și dulciuri. Au vrut să daruiască un zâmbet acestor copii şi sa le transforme începutul școlii într-un prilej de bucurie.

Copilăria lor nu este una fericită, lipsită de griji, aşa cum ar trebui, însă au sprijinul necondiţionat al părinților care încearcă să le ofere strictul necesar şi să îi trimită la şcoală.

Militarii speră ca ajutorul lor să fie un bun exemplu pentru semenii lor, în încercarea de a le oferi un mic ajutor familiilor care se află într-o situaţie delicată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.