Pompierii vrânceni, salvatorii care donează pentru viaţă

Vineri, 11 Septembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pompierii vranceni  salvatorii care doneaza pentru viata | imaginea 1 Aflați în prima linie în lupta cu inamicul nevăzut și datorită meseriei, care, prin natura ei, promovează valorile solidarității umane, pompierii înțeleg cel mai bine nevoile oamenilor aflați în pericol.

Anul acesta, la inițiativa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii din întreaga țară au ales să marcheze însemnătatea zilei de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România, prin campania de donare de sânge ”𝑆𝑎𝑙𝑣𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑜𝑛𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆”, care se desfășoară la nivel național în perioada 07 – 11 septembrie a.c., cu sprijinul centrelor de transfuzii sanguine județene.

Așa cum era de așteptat, pompierii militari vrâncenii s-au mobilizat și de această dată, în nobila misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor. Peste 20 de pompieri vrânceni au răspuns campaniei ”𝑆𝑎𝑙𝑣𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑑𝑜𝑛𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆”, oferind prin gestul lor simplu de a dona sânge, o șansă la viață.

𝗜̂𝗻 𝘀𝗽𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁̦𝗮 𝗰𝗮̆ 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘅𝗲𝗺𝗽𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶̂𝗻𝗰𝗮̆ 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆, 𝗜𝗻𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗦𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗨𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ ”𝗔𝗻𝗴𝗵𝗲𝗹 𝗦𝗮𝗹𝗶𝗴𝗻𝘆” 𝗮𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗩𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲𝗮 𝗶̂𝗻𝗱𝗲𝗮𝗺𝗻𝗮̆ 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗶 𝘀𝗮̆ 𝘀𝗲 𝗮𝗹𝗮̆𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘀𝗮𝗹𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘃𝗶𝗮𝘁̦𝗮̆.

Miracolul donării de sânge constă în acea picătură care se transformă în viață. Sângele este resursa gratuită și regenerabilă, vitală, de care fiecare dispunem. Acest gest umanitar depinde doar de noi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.