Solidaritate față de cei aflați la nevoie!

Vineri, 09 Octombrie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Solidaritate fata de cei aflati la nevoie | imaginea 1 Pompierii covăsneni au reuşit să se mobilizeze, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-şi prețuirea și grija față de viața semenilor, printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale, dar în consonanță cu principiile și valorile Armei pe care o reprezintă.

Demersul lor nu este primul de acest fel, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului desfăşurând şi alte acţiuni similare. Salvatorii covăsneni au decis să se implice, cu scopul de a dărui sănătate şi o şansă la viaţă celor care depind de un astfel de gest.

Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, demonstrând astfel faptul că există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.

În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, pompierii îi invită pe toţi cetăţenii din judeţul Covasna, care doresc să se implice, să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge.

Solidaritate fata de cei aflati la nevoie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.