Ultramaraton Invictus - un omagiu adus veteranilor de război

Vineri, 23 Octombrie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Ultramaraton Invictus   un omagiu adus veteranilor de razboi | imaginea 1 Marţi, 20 octombrie a.c., ISU Mureș a avut privilegiul de a face parte din echipa voluntarilor care au purtat și predat ștafeta roșie.

Ștafeta roșie a fost purtată pe o distanță de 90 km de alergat sau pedalat de la Târgu-Mureș la Bistrița, de către voluntari din cadrul Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I", de la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Sabin Motora", de la Inspectoratul de Poliţie Județean Mureș, un voluntar civil și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Horea" al județului Mureș.

Purtarea ștafetei roșii continuă până în data de 25 octombrie a.c., de Ziua Armatei Române, când se vor întâlni toate cele trei ștafete: ALBASTRĂ, GALBENĂ și ROȘIE în localitatea Carei, județul Bihor. Acest ultramaraton a fost o experiență de neuitat și un aport minor adus veteranilor de război, în fața cărora pompierii militari se înclină cu respect.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.