Pompierii vasluieni salvează vieţi şi prin donare de sânge

Luni, 30 Noiembrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii vasluieni salveaza vieti si prin donare de sange | imaginea 1 Pompierii vasluieni donează sânge. „Este un gest pe care oricare din noi îl poate face”. Pompierii militari vasluieni au înţeles că pot salva vieţi nu doar prin intervenţiile la care sunt solicitaţi zi de zi, ci şi printr-o simplă donare de sânge, astfel că, în zilele de 23 și 25 noiembrie a.c., s-au prezentat la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sânge.

Aceasta nu este prima iniţiativă de acest gen, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui răspunzând şi în anii trecuţi solicitărilor Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad.

Pompierii îi îndeamnă pe cetăţeni sa fie alături de ei, de salvatori, şi să fie conștienți că această acţiune poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte. NU UITA! SÂNGELE DONAT DE TINE POATE SALVA VIEȚI!

Pompierii vasluieni salveaza vieti si prin donare de sange | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.