Au adus bucurie în sufletele a două familii lovite de soartă

Vineri, 25 Decembrie 2020Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Au adus bucurie in sufletele a doua familii lovite de soarta | imaginea 1 În prag de Sărbători, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus au adus zâmbetul pe buze și bucuria în sufletele a două familii cu care soarta a fost mai puțin prietenoasă.

Salvatorii vișeuani au pus mână de la mână și au cumpărat materialele necesare pentru construcția unui coș de fum de care avea mare nevoie o familie monoparentală, un tată care crește singur trei copii. Pe lângă materialele de construcție, pompierii au făcut pachețele cu surprize dulci pentru copii.

Cea de a doua familie ajutată de către pompieri este una numeroasă, cu opt copii. Familia locuiește în ”zona releu” din Vișeu de Sus, o zonă greu accesbiliă. Și în acest caz, pompierii s-au mobilizat și au pregătit pachete cu alimente și dulciuri atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.