Crăciunul este despre a dărui și a fi plini de compasiune

Luni, 28 Decembrie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

Craciunul este despre a darui si a fi plini de compasiune | imaginea 1 Anul acesta, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu 5 copii din Fibiș. Cei 5 copii sunt crescuți doar de tată și trec printr-o perioadă dificilă, iar pompierii au hotărât să le facă Crăciunul mai frumos și să aducă bucurii în căsuța sărăcăcioasă.

Din puținul lor, pompierii au donat bani cu care au reușit să cumpere mai multe lucruri, printre care: o mașină de lemne, o ladă frigorifică, un frigider, o masă cu scaune, vase pentru bucătărie, un aspirator, diverse aparate de gătit, produse alimentare, încălțăminte, dulciuri și jucării pentru copii și altele.

Pompierii timişeni speră că acest gest mic a adus bucuria și siguranța în această familie și va fi un exemplu bun de urmat și de alte persoane.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.