Gest impresionant al unei fetițe de 5 ani

Vineri, 25 Decembrie 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Gest impresionant al unei fetite de 5 ani | imaginea 1 Acțiunile de ajutorare a familiilor nevoiașe și a sosirii lui Moș Craciun pentru copii sărmani au continuat, miercuri, 23 decembrie a.c., fiind rândul personalului de la sediul Inspectoratului și a Gărzii de Intervenție Bozovici pentru a fi alături de cei aflați in dificultate, pentru a le arăta că nu sunt singuri și că întotdeauna există speranță, speranță pe care nu trebuie să ne-o pierdem niciodată.

Astfel, salvatorii cărășeni au reușit să aducă zâmbetul şi bucuria la 3 familii cu câte 9, 3 și 4 copii, bucuria lor la vederea pompierilor sosiți cu daruri, special pentru ei, umplându-le inimile de mulțumire sufletească pentru tot anul.

Dar, ceea ce a fost cu adevărat impresionant a fost dorința unui copilaș de numai 5 ani, la auzul veștii că pompierii merg să ducă cadouri la copii mai săraci, de a contribui şi ea cu ceva, la a face un cadou altui copil la care poate Moșul nu va ajunge, astfel că Ziana, așa cum ea a mărturisit cu ochii în jos că este prietena pompierilor, nu a lăsat-o pe mama ei până nu a venit cu o punguliță de cadouri, cu ce a găsit ea la îndemână, pentru a o duce la un copil sărman.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.