Nimic nu e mai frumos decât a dărui…

Luni, 14 Decembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Nimic nu e mai frumos decat a darui | imaginea 1 În apropierea Sărbătorilor de iarnă, nimic nu e mai frumos decât a dărui…

Asta au ales să facă câțiva pompieri și voluntarii ISU Mehedinți care au fost prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină Mehedinți pentru a dărui “viață”. E modul lor de a arăta că le pasă de cei de lângă ei și consideră că stă în puterea fiecăruia dintre noi să ajutăm printr-un simplu gest, acela de a dona sânge. Procedura este una destul de simplă, fiind benefică nu numai pentru beneficiar, dar și pentru donator.

Având în vedere criza acută de sânge, pompierii mehedinţeni fac apel la cetățeni să se prezinte în centrele de transfuzie și să încerce să doneze, ținând cont de faptul că dintr-o cantitate de sânge donată o singură dată, se pot extrage elemente care pot salva viața a trei persoane.

Unii oameni conștientizează importanța donării de sânge doar atunci când apropiații lor duc o luptă, însă este bine să ajutăm ori de câte ori avem ocazia… în felul acesta, atunci când cineva drag nouă ar putea fi în situația de a avea nevoie de sânge să poată fi ajutat imediat.

În lupta pentru viață, fiecare secundă contează…Pompierii mehedințeni vor continua să vină în sprijinul semenilor și prin astfel de acțiuni, nu doar pe timpul misiunilor de intervenție. Fiți generoși, alegeți să dăruiți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.