O misiunie inedită, gestionată de inimoşii pompieri timişeni

Vineri, 04 Decembrie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

O misiunie inedita  gestionata de inimosii pompieri timiseni | imaginea 1 Fiecare dintre noi am avut ghinionul să pierdem, cel puțin odată, un lucru important. Iar portofelul în care ai ultimele economii, cu siguranță, este ultimul lucru pe care ți l-ai dori să-l pierzi. Iar când acest lucru chiar se întâmplă, speri până în ultimul moment ca acesta să fie găsit de oameni inimoși care să ți-l returneze.

În această situație dificilă a ajuns și o doamnă care și-a pierdut portofelul în care avea peste 200 de euro, 160 de lei și un inel care cu siguranță are o valoare emoțională destul de mare.

Luni, 30 noiembrie a.c., în timp ce se întorceau de la o misiune, echipajul CBRN din cadrul ISU Timiș a găsit obiectul prețios și fără să stea pe gânduri, aceștia s-au îndreptat spre cea mai apropiată secție de poliție pentru a-l preda.

Valoarea bunurilor găsite poate părea mică, însă gestul salvatorilor este mare, la fel ca și inima lor. Reprezentanţii ISU Timiş adresează mulțumiri colegilor, pentru că au dat dovadă de compasiune și responsabilitate și pentru că, încă odată, au adus onoare uniformei pe care o poartă cu mândrie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.