Respect, Plutonier major Avram Mihai!

Marți, 23 Februarie 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Respect  Plutonier major Avram Mihai | imaginea 1 18 februarie - Ziua Internațională a Sportului Militar! Pentru Plutonier major Avram Mihai fiecare zi reprezintă o provocare.

Cadru militar de la vârsta de 20 de ani, mereu vesel, perseverent și într-o continuă competiție pentru a deveni mai bun. Pasionat încă de mic de diferite sporturi, în special de judo, acesta a reușit să reprezinte Inspectoratul Alba la diferite competiții, atât naționale, cât și internaționale.

Este un subofițer care promovează mișcarea și în rândul colegilor, sprijinind pe oricine are nevoie și dorește să își îmbunătățească performantele fizice. Pompierul miltar a obținut diferite medalii la competiții precum: Judo, Unifight, Cel mai Puternic Pompier, TFA Ungaria, TFA Austria și Competiția Internațională de Scări.

La nivelul instituției sunt şi alți colegi care au obținut rezultate și pe alte ramuri sportive, cum ar fi: fotbal, tenis de masă, concursuri profesionale, concursuri de ski, fotbal-tenis. ,,A fi sportiv nu înseamnă a practica doar un sport, a fi sportiv înseamnă să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele.”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.