Luna Plantării Arborilor - pompierii teleormăneni au plantat puieţi

Joi, 01 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Luna Plantarii Arborilor   pompierii teleormaneni au plantat puieti | imaginea 1 La invitația Direcției Silvice Teleorman, pompierii teleormăneni au participat, miercuri, 31 martie a.c., la deschiderea oficială a manifestărilor organizate sub egida „Luna Plantării Arborilor”, ediția 2021, organizată în cadrul Ocolului Silvic Alexandria.

Pe timpul derulării acestui eveniment, le-au fost prezentate activitățile desfășurate la nivelul Direcției Silvice Teleorman, precum și campaniile de împădurire din această primăvară.

Bineînțeles, au profitat de acest prilej pentru a reconfirma susținerea pompierilor militari în toate acțiunile de împădurire care se vor derula la nivelul județului, cunoscut fiind faptul că de fiecare dată s-au alăturat unor astfel de inițiative benefice mediului înconjurător și cetățenilor.

Activitatea s-a încheiat cu plantarea efectivă de puieți din diferite specii, specifice zone, împreună cu ceilalți invitați, organizarea silvicultorilor teleormăneni fiind la modul superlativ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.