Nu s-au dat în lături să adune gunoaiele aruncate de alţii

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Nu s au dat in laturi sa adune gunoaiele aruncate de altii | imaginea 1 Ziua de Marți 13, privită altfel: o zi a informării preventive. Ghinionul? La gunoi, alături de restul deșeurilor aruncate necontrolat.

Pentru că echipa nu se eschivează în fața unei provocări și rezonează cu astfel de acțiuni, ISU Neamț s-a alăturat marţi, 13 aprilie a.c., cu entuziasm și speranță, campaniei de ecologizare „Piatra Curată”, inițiată de Primăria municipiului Piatra-Neamț.

Preț de o oră şi-au dat toată silința și au adunat saci întregi de gunoaie ticsite cu peturi, haine, materiale textile, obiecte de uz casnic și alte obiecte (pe care nu le pot menționa). Timpul a fost scurt și, chiar dacă nu pare mult, o oră din timpul fiecăruia ar putea face o mare diferență.

Nu doar pentru un mediu curat, ci și pentru a preveni producerea inundațiilor, a incendiilor, a situațiilor de urgență, în general, pentru care suntem responsabili doar noi, oamenii, prin indiferența de care dăm dovadă. Nu putem schimba totul într-o noapte, dar măcar la schimbarea mentalității suntem datori față de noi înșine să lucrăm zi de zi, câte puțin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.