Pompierii mehedințeni nu rămân indiferenți la necazul semenilor

Vineri, 30 Aprilie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni nu raman indiferenti la necazul semenilor | imaginea 1 Duminică, 25 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin s-au reîntors în localitatea Batoți din comuna Devesel, locul unde, în urmă cu patru zile, au intervenit pentru stingerea unui incendiu.

Marcați de neajunsurile unui bărbat, căruia focul i-a mistuit și puținul pe care îl mai avea, salvatorii au pus mână de la mână pentru a-l ajuta. Încărcați cu alimente și bunuri de strictă necesitate, pompierii i-au trecut, din nou, pragul. Vizita neașteptată a salvatorilor, i-a adus bucurie bărbatului, care a înțeles că încercările ne arată că nu suntem singuri și uitați de Dumnezeu.

Mehedințeanul a învățat o lecție importantă, că focul este un ajutor de nădejde atunci când e utilizat responsabil, însă poate deveni un dușman de temut, atunci când e scăpat de sub control. Pentru a fi în siguranță, trebuie să respectăm regulile și măsurile de prevenire a incendiilor, astfel ne vom proteja viața, bunurile dobândite și nu-i vom pune în pericol pe ceilalți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.