Sunt frați și amândoi au ales să salveze vieți

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Sunt frati si amandoi au ales sa salveze vieti | imaginea 1 Sunt frați și amândoi au ales să salveze vieți. Laurențiu și Eduard, doi tineri care au avut curajul de a fi pompieri. Amândoi își desfășoară activitatea în cadrul ISU București-Ilfov.

“Am ales să fac parte din familia salvatorilor datorită îndrumării fratelui meu și dorinței mele de a opta pentru o meserie pe care puțini aleg să o practice, aceea de a salva vieți. Laurențiu este sprijinul meu, fiind fratele mai mare. Datorită lui sunt astăzi pompier”, a mărturisit Eduard.

“După aproximativ 2 ani de voluntariat în cadrul programului Salvator din Pasiune am realizat amândoi că asta ne e menirea…și ne-am înscris la Școala Boldești. Haina militară reprezintă un vis împlinit. În timpul liber dintre misiuni, ne vizităm destul de des, ne susținem unul pe altul și, ce este cel mai important, suntem uniți”, a povestit Laurențiu, cel mai mare dintre frați.

Nici pentru părinții celor doi frați nu a fost ușor să accepte că ambii lor copii își riscă viața permanent. “La început au fost îngrijorați, însă pe parcurs ne-au înțeles dorința și specificul meseriei noastre și sunt mândri de noi, la fel de mult cum suntem și noi că putem acționa pentru salvarea semenilor noștri.”

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov le adresează mulţumiri pentru că au ales să facă parte din familia pompierilor!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.