Un primar mulțumește pompierilor tincani!

Joi, 08 Aprilie 2021Bihor

Un primar multumeste pompierilor tincani | imaginea 1 Un anunț pe cât de surprinzător pe atât de îmbucurător am zărit azi pe Facebook. Primarul unei comune bihorene a mulțumit, nominal, pe pagina oficială a instituției, pompierilor care au participat la o intervenție pentru stingerea unui incendiu într-unul din satele comunei pe care o conduce.

Astfel, primarul Daniel Avrămuț și-a manifestat public recunoștința față de militarii Gărzii de Intervenție Tinca. Redăm mai jos, integral, mesajul edilului bihorean:

“Stimați cetățeni ai comunei Tulca, vă aducem la cunoștință faptul că azi, 08.04.2021, în satul Cauașd a avut loc un incendiu care a produs importante pagube materiale. Dumnezeu să-i ajute pe cei păgubiți să treacă cu bine peste această grea încercare. Datorită intervenției prompte și profesioniste a GĂRZII DE INTERVENȚIE TINCA (POMPIERII), incendiul a fost localizat rapid și pagubele materiale au fost mult diminuate. În calitate de primar al comunei Tulca, țin să le mulțumesc în mod deosebit acestor adevărați eroi, care au participat la această intervenție, după cum urmează:

Plutonier adjutant șef - Hidișan Florin - șef de tură, Plutonier adjutant șef- Țărău Leontin, Plutonier adjutant șef - Balș Lucian, Plutonier adjutant - Dascălu Marius,Plutonier major - Purtan Lucian, Plutonier adjutant șef- Tâmp Nicușor, Plutonier major - Mătiuț Florin, Plutonier major- Gale Cristian.

Dumnezeu să vă dea sănătate și putere de muncă și să vă ferească de întâmplări nefericite.

Cu deosebit respect, primar Daniel AVRĂMUȚ”.

Un primar multumeste pompierilor tincani | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.