An de an, pompierii târgovişteni desfășoară acțiuni umanitare

Marți, 04 Mai 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

An de an  pompierii targovisteni desfasoara actiuni umanitare | imaginea 1 Dovedind spirit de solidaritate pentru cei aflaţi în suferinţă, pompierii târgovișteni au desfăşurat 3 acţiuni umanitare în localitățile Glodeni și Gheboaia.

La Glodeni, în unul dintre cazuri, o mamă crește singură cei doi copii și are grijă și de bunicul nevăzător, fiind fără posibilități financiare, iar în al doilea caz pompierii au oferit un mic ajutor unui bătrân cu probleme medicale și care nu are niciun venit. Cel de al treilea caz, din localitatea Gheboaia, este al unui mame care are grijă singură de doi copii și au o situație materială precară.

Toate aceste acțiuni, care sunt gesturi benevole, venite din suflet, au inspirat și alte persoane. Anul acesta, alături de pompierii târgovișteni, preotul Eftemie Gabriel de la Biserica Sf. Gheorghe din Târgoviște, duhovnicul unuia dintre pompieri, a considerat că trebuie să contribuie pentru a aduce puțină bucurie şi speranţă acestor familii aflate în dificultate.

Acțiunea umanitară a constat în oferirea unor pachete cu produse alimentare şi dulciuri, bucuria şi mulţumirile acestor persoane sărmane fiind cea mai mare răsplată. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa se mândresc cu astfel de colegi care, prin gestul lor inspiră și alte persoane, iar pentru toți, reprezintă un exemplu de bunătate, noblețe sufletească, generozitate și iubire față de semeni.

An de an  pompierii targovisteni desfasoara actiuni umanitare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.