Au readus zâmbetul pe chipurile a șase frați, care au pierdut un suflet drag

Joi, 13 Mai 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Au readus zambetul pe chipurile a sase frati  care au pierdut un suflet drag | imaginea 1 Pompierii mehedințeni sunt hotărâți să continue faptele bune. De această dată, au dorit să readucă zâmbetul pe chipurile a șase frați, care au pierdut un suflet drag.

Tragedia s-a produs în data de 26 martie a.c. Atunci, copiii au înțeles că focul este nemilos când este scăpat de sub control. Deși pompierii au reușit să stingă flăcările care au mistuit adăpostul de animale, pentru singura lor prietenă necuvântătoare – o văcuță, nu au mai putut face nimic.

Aceasta le asigura copiilor o creștere armonioasă, oferindu-le necesarul zilnic de lapte. Marcați de pierderea suferită, pompierii militari, sprijiniți de reprezentanții Primăriei Bâlvănești, s-au mobilizat și au reușit să achiziționeze o văcuță, care le-a redat copiilor bucuria.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.