Au sărit în sprijinul a două familii ale căror case au fost afectate de incendiu

Miercuri, 26 Mai 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Au sarit in sprijinul a doua familii ale caror case au fost afectate de incendiu | imaginea 1 În 28 aprilie a.c., pompierii militari sângeorzeni, sprijiniți de colegii de la Secția de Pompieri Năsăud și voluntarii de la SVSU Măgura Ilvei, dar și de foarte mulți săteni, au sărit în sprijinul a două familii ale căror case – tip duplex au fost afectate de un incendiu puternic, ce s-a întins pe o suprafață de aproximativ 600 mp, într-o gospodărie pe raza localității Poiana Ilvei.

Cel mai important obiectiv a fost atins, nu au fost înregistrate victime, au fost evacuate animalele din adăposturi, precum și trei butelii care puteau exploda în orice moment. De asemenea, au fost protejate vecinătățile, pentru că incendiul se manifesta cu violență în momentul sosirii echipajelor de intervenție.

Misiunea pompierilor de sprijinire a comunității continuă și în această perioadă: Silviu, Marius, Viorel, Ioan, Artene, Alin au hotărât să meargă câteva zile să sprijine cele două familii cu patru, respectiv trei membri.

Cu sprijinul întregii comunități, care s-a mobilizat prin punerea la dispoziție a materialelor de construcție necesare, pompierii sângeorzeni, pe lângă implicarea financiară, reconstruiesc imobilul afectat de incendiu. Sunt pricepuți și inimoși și nu pot rămâne indiferenți la momentele grele ale semenilor.

De-a lungul timpului, pompierii din ISU Bistrița–Năsăud au desfășurat mai multe acțiuni de voluntariat, multe dintre acestea la nivelul comunităților pe care le deservesc, în raioanele de intervenție ale subunităților. De această dată, reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud ţin să le mulţumească tuturor celor care s-au implicat în acest demers și sunt o sursă de inspirație pentru toți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.