“Binom” tată - fiu, la Staţia de Pompieri Brad

Sâmbătă, 29 Mai 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Binom  tata   fiu  la Statia de Pompieri Brad | imaginea 1 În cadrul oricărei instituții, schimbul de generații a reprezentat întotdeauna un moment încărcat de semnificaţii. Însă atunci când această tranziție se realizează de la tată la fiu, nu sunt transmise doar reperele profesionale, ci sunt insuflate și curajul, pasiunea, dăruirea și responsabilitatea unei cariere de succes!

Pe domnul Plutonier adjutant-șef Ilie Stanciu îl leagă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” nu doar truda anilor în care a îmbrăcat ținuta de intervenție, ci şi o moştenire dată mai departe.

Ilie a insuflat pasiunea pentru meseria de pompier și fiului său, Matei, care i-a urmat exemplul și a ales să își ajute semenii alături de tatăl său. Acum cei doi formează un “binom” la intervențiile desfășurate în cadrul Secției de Pompieri Brad.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.