Campanie de igienizare pe cursul Râului Negru

Luni, 31 Mai 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Campanie de igienizare pe cursul Raului Negru | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a desfăşurat sâmbătă, 29 mai a.c., o campanie de igienizare pe cursul Râului Negru, în zona localităţilor Lunga şi Sânzieni, numită “Covasna Verde”.

Alături de pompierii covăsneni, au fost prezenţi la ofensiva împotriva gunoaielor aruncate necorespunzător şi curăţarea arealelor naturale şi voluntari din cadrul programului ”Salvator din pasiune”, desfășurat în cadrul I.S.U. Covasna.

Prin această acțiune, pompierii covăsneni doresc să încurajeze cetățenii să protejeze mediul înconjurător. Ei speră ca puterea exemplului să funcționeze și să determine astfel cât mai multe persoane să se comporte în mod responsabil față de mediul natural.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.