O nouă campanie cu caracter umanitar a pompierilor călărășeni

Marți, 04 Mai 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

O noua campanie cu caracter umanitar a pompierilor calaraseni | imaginea 1 În prag de mare sărbătoare creştină, o nouă campanie cu caracter umanitar a pompierilor militari călărășeni și-a atins scopul, aducând un pic de bucurie celor nevoiași, iar militarilor, satisfacția unui gest frumos.

Întreaga acţiune a fost desfășurată cu toată dragostea și a adus bucurie câtorva dintre semenii noștri mai vârstnici şi unor familii cu posibilităţi materiale mai puţine.

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au dăruit, şi de această dată, bunuri alimentare (alimente de bază, conserve, dulciuri, fructe şi legume) mai multor familii nevoiașe și persoane vârstnice de pe raza județului Călăraşi.

Au mers printre ei, la casele lor, și au văzut din nou acele trăiri ce se puteau citi în ochii unor oameni aflați în nevoie, s-au bucurat nespus să vadă că au reuşit să le însenineze chipurile şi să le dea speranţă că sărbatorile pot fi frumoase, chiar şi în aceste condiţii.

Acel „Mulţumesc!” rostit cu tot sufletul de către toţi cei care i-au lăsat să le treacă pragul şi să le ofere câte puţin, înaintea Marii Sărbători a Învierii Domnului, le-a împlinit întreaga zi și le-a dat satisfacția unui gest frumos, nobil, omenesc!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.