Pompierii călărăşeni au adus din nou bucurie pe chipul unui copil cuminte

Marți, 04 Mai 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii calaraseni au adus din nou bucurie pe chipul unui copil cuminte | imaginea 1 “Credeam că m-ați uitat! Nu credeam că o să mai veniți!” Fetiţa Ema din comuna Ștefan Vodă s-a bucurat teribil să-i revadă pe pompierii călărăşeni, care i-au devenit prieteni.

O mai ştiţi pe Ema? Fetiţa cu părul bălai, care stătea cocoţată pe gard şi musai ţinea să arate ce a scris ea pe o coală albă pe care o ţinea în mână! Atunci scria clar pe hârtie: „Stăm în curte!”, aşa a vrut Ema să arate că apreciază munca pompierilor și a tuturor celorlalte structuri implicate în combaterea pandemiei și impunerea măsurilor necesare specifice stării de urgență.

Așa s-a priceput ea să le arate că a înţeles mesajele distribuite de ei. Au văzut mesajul ei când era plină stare de urgenţă şi se deplasau în toate localităţile pentru a transmite măsurile de informare preventivă pe timpul pandemiei.

Ema a legat o prietenie cu Dana, colega lor! I-au promis că vor mai veni la ea şi s-au ţinut de cuvânt! Nu i-au spus când! Au vrut să-i facî o surpriză! În prag de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, s-au gândit să o viziteze din nou și să-i facă câteva mici cadouri de “Iepuraș”, o rochiță, o păpușică şi, desigur, dulciuri.

Le-a spus că a fost surprinsă plăcut și că se bucură enorm că nu au uitat-o! Desigur, așa cum i-a obișnuit, le-a adus la cunoştinţă şi despre calificativele obţinute la şcoala online, cu care se mândreşte! Le-a mai spus și despre pisoi câte ceva, dar și despre cum a petrecut timpul de când nu s-au mai văzut! Da! Bucuria a fost reciprocă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.