Au donat sânge pentru un coleg implicat într-un accident rutier

Luni, 07 Iunie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Au donat sange pentru un coleg implicat intr un accident rutier | imaginea 1 Uneori propria viață stă în mâinile celor din jur…sau într-o picătură de sânge pe care aceștia o pot dona pentru tine. Oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic în schimb.

Joi, 3 iunie a.c., pompierii giurgiuveni s-au mobilizat din nou. De data aceasta pentru colegul lor, Gigi, din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, care a fost implicat într-un accident rutier și se află internat la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș.

Apelul a avut un ecou imediat, iar pompierii au mers să doneze sânge, atât pentru el, cât și pentru alți oameni care au nevoie de transfuzii pentru intervenții chirurgicale. La fel au făcut și colegii din Mureș, iar acțiunea va continua și în zilele următoare.

Au fost întâmpinați, ca de fiecare dată, de personal medical foarte bine pregătit și dedicat acestei profesii, care le-au oferit toate informațiile necesare înainte de donare. Mulți dintre salvatori donează sânge la fiecare trei luni. Nu vor să se laude cu acest lucru pentru că îl fac din suflet și pentru că știu cât de mult înseamnă să primești ajutor, în cel mai scurt timp.

La Centrul de Transfuzii Sanguine din incinta Policlinicii se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-11:30.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.