Apel umanitar - Un pompier are nevoie de ajutor!

Vineri, 23 Iulie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Apel umanitar   Un pompier are nevoie de ajutor | imaginea 1 În timpul unei intervenții la un incendiu în localitatea Crișan, unul dintre pompieri, Florin Ene a căzut secerat la pământ. A fost luat cu elicopterul SMURD și transferat la Spitalul Floreasca din capitală. Apropiații spun că are doar 10% șanse de supraviețuire și fac un apel public pentru a se dona sânge pentru acesta.

Reprezentanții ISU Tulcea au anunțat la momentul respectiv că, în urma prezentării unei stări de rău, „unul din colegii noștri a necesitat asistență medicală, ulterior fiind preluat de elicopterul SMURD. În acest moment, starea sa de sănătate este atent monitorizată de către medicii Spitalului Clinic de Urgență Floreasca“.

Starea pompierului pare însă să fie gravă, pentru că apropiații săi fac apel în mediul online pentru a se dona sânge.

“URGENT!!!!! ENE FLORIN – I.S.U. Tulcea. SPITALUL FLOREASCA. GRUPA DE SANGE 0 El este FLORIN ENE și de meserie se intitulează SALVATOR DE VIEȚI!!!! Șansa lui, să se întoarcă lângă cei dragi și să ajungă în continuare la oricare dintre noi să ne salveze și să ne aducă acasă la ai noștri, stă într-o donare de sânge!!!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.