Au donat sânge pentru un coleg rănit într-un accident rutier

Luni, 26 Iulie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Au donat sange pentru un coleg ranit intr un accident rutier | imaginea 1 Joi, 22 iulie a.c., pompierii teleormăneni s-au mobilizat pentru a sprijini pe unul dintre ai lor, un pompier, un salvator, un părinte a trei copii, un om deosebit - Plt. adj. Manolache Viorel Cătălin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

Din nefericire, la sfârșitul săptămânii trecute acesta a fost rănit grav într-un accident rutier, suferind multiple traumatisme la nivelul coloanei cervicale, la bazin și membre, motiv pentru care a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, din municipiul București, pentru mai multe intervenții chirurgicale de specialitate.

Și pentru că avea urgent nevoie de sânge, grupa - A II, Rh - pozitiv, colegii lui s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Alexandria, pentru a-l ajuta să treacă peste aceste clipe dificile din viața sa.

Oamenii trebuie să cunoască faptul că sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar un donator poate salva până la patru vieți în urma în urma unei acțiuni responsabile, de aceea donarea de sânge trebuie să fie în atenția fiecăruia dintre noi.

Încă o dată, viața ne arată că oricând poți fi în locul aceluia care are nevoie de o picătură de sânge pentru a continua să fii alături de cei dragi, așa cum este și cazul de acum al pompierului rănit în accident. La rândul lor, pompierii teleormăneni vă îndeamnă să mergeți să donați, să oferiți prin gestul vostru o șansă la viață semenilor noștri!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.