O rază de soare, un zâmbet inconfundabil!

Luni, 26 Iulie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

O raza de soare  un zambet inconfundabil | imaginea 1 Cu Ema, pompierii călărăşeni au format o prietenie încă din martie 2020, de pe vremea stării de urgență. Atunci ea le-a arătat cum a înțeles mesajul de prevenire, cu câteva cuvinte scrise pe o foaie: „Stăm în curte!”.

În schimb, aceştia au vizitat-o cu ocazia Crăciunului și a Sărbătorii Învierii Domnului, oferindu-i câteva cadouri. S-a bucurat de fiecare dată, în special să îi vadă, să îi simtă aproape!

Miercuri, 21 iulie a.c., au ținut să o surprindă altfel, cu o mică vizită. Bucuria i-a fost mare să îi revadă, dar acum însă nu au stat mult, ci au luat-o într-o mică aventură, pe nepregătite: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași.

Fără a-și putea controla emoțiile foarte vizibile, încă de cum a coborât din mașină pe platoul inspectoratului, zâmbetul inconfundabil s-a așternut pe chipu-i senin și inocent. A fugit direct în brațele prietenei sale, Dana!

De acolo, a zburdat de la o autospecială la alta, de la un accesoriu la altul, adresând o multitudine de întrebări. Apoi, s-a desprins puțin de la sol, dovedindu-și curajul de viitor salvator. A țintit și cu pistolul cu care, spre final, a tras cortina de apă.

Pompierii s-au bucurat deopotrivă pe deplin de această mică aventură, acceptând cu entuziasm fiecare surpriză în parte pe care ei, cu drag au putut să i-o oferim, împreună cu îmbrățișările de final, cu care, de altfel Ema i-a obișnuit deja!

Prietenii ei, pompierii, îi urează Emei să-şi păstreze mereu zâmbetul pe chip, iar până la următoarea revedere, să aibă grijă de ea și de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.