Visul a devenit realitate pentru un băiețel de cinci anișori

Vineri, 23 Iulie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Visul a devenit realitate pentru un baietel de cinci anisori | imaginea 1 Un chip senin, o bucurie fără margini! Se cunoaște faptul că un copil este surprinzător. Dar ce se întâmplă atunci când el este cel surprins?

Răspunsul l-au primit pompierii călărăşeni, marţi, 20 iulie a.c., la Punctul de Lucru Fundulea din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, locul unde visul a devenit realitate pentru Amza Șuțu, un băiețel de aproape cinci anișori, căruia părinții, împreună cu salvatorii călărășeni, i-au oferit surpriza vieții: o vizită la pompieri.

S-a dezmeticit imediat ce a coborât din mașină, chipul i s-a luminat și a început entuziasmat să-și arate pasiunea pentru nobila meserie a pompierilor. A bifat tot inventarul subunității, a verificat toată tehnica din dotare, inclusiv dacă presiunea la gura țevii de refulare este cea optimă și a comunicat cu salvatorii prin intermediul stațiilor din dotare.

Bineînțeles că s-a desfășurat și instruirea în mânuirea sculelor de descarcerare și a stingătoarelor, ca mai apoi să recunoască hidranții supraterani de unde pompierii pot alimenta autospecialele cu apă. La final, în semn de apreciere pentru admirația și încrederea manifestate față de pompieri, Amza a primit din partea inspectoratului județean câteva cadouri care să-i amintească de salvatori.

Cu greu s-a lăsat înduplecat de părinți că trebuie să plece și i-a salutat pe salvatori respectuos, transmițându-le că se va întoarce. Pompierii îl așteaptă mereu cu drag pe Amza, un copil a cărui pasiune se arată încă de la vârste fragede.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.