173 de ani de existență și tot atâția copii fericiți, în prima zi de școală!

Vineri, 17 Septembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

173 de ani de existenta si tot atatia copii fericiti  in prima zi de scoala | imaginea 1 Anul acesta, Ziua Pompierilor din România a coincis cu începerea noului an școlar, iar salvatorii şi-au dorit să sărbătorească acest eveniment într-un mod special. La 173 de ani de existență, tot atâția copii din județ, care provin din familii cu posibilități financiare reduse, au primit ghiozdane și rechizite, de la pompierii botoșăneni.

I-au vizitat în localitățile Balta Roșie, Ripiceni, Răuseni, Albești, Mihălășeni, Unțeni, Nicșeni, Săveni, Sârbi, Coțușca, Dorohoi și Dersca. Pe lângă emoția întâlnirii cu eroii lor, copiii, mulți dintre ei însoțiți de părinți, s-au arătat bucuroși de începerea școlii, dar și de faptul că vor avea ghiozdane noi și tot ceea ce le trebuie pe timpul orelor de curs, astfel încât să poată învăța în liniște.

În acest mod, la rezultatele muncii salvatorilor botoșăneni, care au ca deviză „Curaj și Devotament”, s-a adăugat și certitudinea că toți acești copii vor continua sa meargă la școală, dincolo de lipsurile cu care se confruntă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.