Au alergat în cadrul acțiunii umanitare Ultramaratonul Autism 24h Marea Neagră 2021

Duminică, 26 Septembrie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Au alergat in cadrul actiunii umanitare Ultramaratonul Autism 24h Marea Neagra 2021 | imaginea 1 O echipă de “luptători” pentru viață, formată din pompieri militari și voluntari ISU Suceava, a alergat în cadrul acțiunii umanitare Ultramaratonul Autism 24h Marea Neagră 2021.

Evenimentul a fost destinat strângerii de fonduri, pentru ca 100 de copilași cu nevoi speciale, din cadrul Centrului “Blijdorp - O Nouă Viață” Suceava, să își petreacă vacanța la mare. Sub deviza “Iubește-ți Aproapele”, echipa pompierilor suceveni a ocupat Locul I, pe țară, la strângerea de fonduri. Și nu au fost puține…Suma totală strânsă - 61.600 lei.

Cei cinci, care spun despre ei că sunt “o ECHIPĂ care nu cunoaște cuvântul ABANDON”, au fost susținuți de colegi pompieri, dar și de mulți alți buni samariteni, atât din Suceava, cât și din toate colțurile țării. Ba chiar și din străinătate…

Reprezentanţii ISU Suceava le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de echipa câștigătoare și îi felicită pe colegii lor! Cu siguranţă, bucuria imensă a copiilor, la care au contribuit, s-a transformat cu adevărat într-o comoară în Cer…

Ei sunt:

  • SORIN MIHALESCUL - voluntar ISU Suceava;
  • Plt. ANCUȚA HULUBEAC;
  • Plt. maj. ADRIAN UNGUREANU;
  • ADRIANA CUȘNIR - voluntar ISU Suceava;
  • Plt. adj. BOGDAN TÎMPESCU

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.