Ce poate fi mai frumos decât un copil fericit?

Marți, 28 Septembrie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Ce poate fi mai frumos decat un copil fericit | imaginea 1 Vineri, 24 septembrie a.c., Cezar Andrei a împlinit 4 ani, iar cea mai mare dorință a lui nu a fost să primească jucării de tot felul, așa cum obișnuiesc copiii de aceeași vârstă, ci să cunoască pompierii salvatori, eroii cu mașini roșii care salvează casele, oamenii și animalele.

Cu bucurie și emoție, pompierii i-au urat “Bun venit!” în micul univers al salvatorilor sibieni, pe care l-a explorat cu entuziasm și nerăbdare. Pompierii sibieni i-au explicat pe înțelesul lui cum intervin în anumite situații salvatorii, dar și cum trebuie să se comporte copiii pentru a evita unele accidente casnice care pot produce situații de urgență.

Ascultător și atent, băiețelul le-a împărtășit dorința lui de a deveni pompier și bucuria de a salva oamenii. Cu emoție și recunoștință, salvatorii sibieni i-au oferit “Diploma de Pompier Junior”, alături de un cadou dulce.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.